Bu Site Satılıktır İletişim İçin yonetim@forumumsun.com msn'ninden irtibata geçebilirsiniz.

Reply to this topicStart new topic
İzlediğiniz Flash Animasyonunu Bilgisayara kaydetmek.. (Resimli)
Spectrems
mesaj 05.06.2009, 01:02:18
İleti #1
Adminim Hovardayım
Grup Simge
Grup: Kurucu Admin
Konu Sayısı:9153
Üye No: 1

Bu Site Satılıktır İletişim İçin yonetim@forumumsun.com msn'ninden irtibata geçebilirsiniz.
Arkadaşlar İnternet Explorerdan izlediğiniz bilgisayar aslında zaten bilgisayara kayıtediliyor ama size farkettirilmiyor. Kaydedilmiş animasyonu nasıl bulacağımızı göstericem size :

Öncelikle animasyonun seyredip tamamen bitmesini bekleyin :
Bu resim dosyası tekrar boyutlandırılarak ekrandan taşması engellenmiştir. Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz. Dosyanın orjinal boyutu 749x585 dır.
..........................
Bilgisayarımdan C: sürücüsüne girin (Windows hangi sürücüdeyse o sürücüye girilecek :

.........................
"Documents and settings" klasörüne oradanda kullanıcı adınızın olduğu klasöre girilecek :

Adres çubuğundaki "C:\Documents and Settings\X" in sonuna (X sizin kullanıcı adınız olacaktır) "\local settings" ekleyip "enter"a basılacak (tırnaklar yazılmayacak) :
Bu resim dosyası tekrar boyutlandırılarak ekrandan taşması engellenmiştir. Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz. Dosyanın orjinal boyutu 799x601 dır.
Açılan Local Settings klasöründen "Temporary Internet Files" klasörüne girilecek. Temporary Internet Files klasöründeyken F3 tuşuna yada CTRL+F tuşlarına basarak Arama yardımcısını aktif edin :

Soldaki arama yardımcısından "Tüm dosya ve klasörleri" seçeneğine tıklayın ve en üstteki kutuya " *.swf " (tırnaklar yazılmayacak) yazıp "ARA" tuşuna tıklayın :
Bu resim dosyası tekrar boyutlandırılarak ekrandan taşması engellenmiştir. Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz. Dosyanın orjinal boyutu 796x599 dır.
Sağ tarafta bilgisayarda kayıtlı tüm Flash dosyaları görünecek. Onların içinden eğer seyrettiğiniz animasyonun adını bilmiyorsanız tek tek çift tıklayarak bulabilir istediğiniz bir klasöre alabilirsiniz. Benim seyrettiğim animasyon "Happy Tree Friends" sitesindeydi. Listedeki "htf_icy.swf" dosyasıda seyrettiğim animasyon olduğunu anladım çünkü Sitenin baş harflerini var dosya adında. Sizde bu şekilde animasyonunuzu bulabilirsiniz. Kolay gelsin..

..........................

NOT/UYARI :... Sadece Internet Explorer'da seyredilen Flash animasyonları için geçerlidir. Örn.. Firefox'da seyrettiyseniz işe yaramaz. Siteyi Internet Explorerla açıp onunla seyretmelisiniz..

Etiketler:program,program anlatım,program anlatımı,detaylı anlatımlar,resimli program anlatımı,resimli anlatım,resimli detaylı program anlatımı,programının detaylı anlatımı,görsel anlatım,programının görsel anlatımı

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

RSS Basit Görünüm Tarih: 14.03.2010 - 02:59:51
İnternet Sohbet

divx film izle

dizi izle

film izle

online film izle

indirmeden izle